Afwezigheid leerlingen i.v.m. weersomstandigheden 19 januari 2023

Deze ochtend hebben we door het slechte weer een chaotische start gehad op school. Denk hierbij aan leerlingen die te laat kwamen door de sneeuw, onderweg gevallen zijn en wellicht omgedraaid, bussen die niet bleken te rijden en docenten die te laat waren voor hun lessen...

Helaas is het op korte termijn niet mogelijk om online lessen aan te bieden aan leerlingen die vandaag niet aanwezig zijn.

Leerlingen die vandaag absent zijn gemeld, worden als geoorloofd afwezig geregistreerd. Leerlingen die niet absent zijn gemeld, maar door de omstandigheden vandaag te laat waren, worden eveneens als geoorloofd afwezig geregistreerd.

Inmiddels is de weerssituatie wat verbeterd, dus leerlingen die er nog niet zijn en nu alsnog kunnen komen voor de middaglessen, zijn van harte welkom. Lukt dat niet, dan is er helaas dus geen online lesaanbod voorzien.

Voor morgen wordt vergelijkbaar weer verwacht. We verzoeken de leerlingen en hun ouders om hier rekening mee te houden.

Is er nog geen telefonisch contact geweest met school over de afwezigheid van uw kind? Dan verzoeken wij u alsnog te bellen met de receptie via het nummer 040 207 4700.

Website door Webtraders