Were Di Cantus op vrijdag 17 februari a.s.

09-02-2023

De Feestcommissie organiseert dit jaar de eerste, grootse, lachwekkende en vooral nu al legendarische WERE DI CANTUS, op vrijdag 17 februari a.s.

Wat is een CANTUS nu eigenlijk? Een Cantus is een ludiek zing-festijn waar iedereen aan lange tafels zit en samen bekende (Carnavals)nummers mee blèrt. Je hoeft dus niet goed te kunnen zingen, het gaat vooral om de gezelligheid. Ben jij niet zo goed in het onthouden van de tekst van de liedjes, géén probleem! Deze liedjes ken je eigenlijk allemaal en anders kun je de songtekst ook nog lezen op het scherm.

Een Cantus heeft wel een paar spelregels, deze hoor je aan het begin van de show van onze Cantusleiders. Houd je je niet aan deze regels, volgen er ludieke straffen……….
Kom op vrijdagmiddag 17 februari om 15:45 uur naar het sportgebouw. Je mag deze hele dag verkleed naar school komen en anders kun je eventueel nog even snel omkleden in één van de kleedlokalen in het sportgebouw.

Bij deelname aan de Carnaval Cantus verwachten we natuurlijk wel dat je verkleed bent. Het zou zomaar kunnen dat jij anders al een ludieke straf te pakken hebt, nog voordat we zijn begonnen! Om stipt 16:00 uur starten wij met de Were Di Cantus. Dat is namelijk spelregel nummer twee, ook deze krijg je gratis cadeau van ons!
Om 17:30 uur is het alweer afgelopen en kun je direct door met Carnavallen in jullie eigen dorp.

Let op: toegang alleen met je schoolpas!

Website door Webtraders