Profiel Zorg & Welzijn

Ben je zorgzaam, heb je doorzettingsvermogen en geduld? En lijkt het je wel wat om te werken met mensen van uiteenlopende leeftijden en met verschillende achtergronden? Dan is Zorg & Welzijn iets voor jou. Je leert veel verschillende dingen.

Je leert bijvoorbeeld van alles over kinderverzorging. Maar ook leer je hoe je ouderen en lichamelijk beperkte mensen helpt bij wassen en aankleden. Je leert koken, schoonmaken en je leert activiteiten te bedenken voor bijvoorbeeld het buurthuis. Maar je bent ook bezig met het uiterlijk. Door te leren over tal van zaken, ontdek je welk beroep in zorg en welzijn het beste bij jou past.

Het profiel Zorg & Welzijn is geschikt als je bijvoorbeeld wilt gaan werken in een zorginstelling, dokterspraktijk, tandartspraktijk of een salon. Ook als je graag wilt werken in het ziekenhuis of in de kinderopvang is Zorg & Welzijn het juiste profiel. Bij Zorg & Welzijn heb je veel te maken met volwassen mensen en/of kinderen. Je houdt van afwisseling en je helpt graag mensen. Je bent dus behulpzaam, je legt graag zaken uit, je bent geduldig en je werkt graag samen.

Website door Webtraders